Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, Fransa'da Charlie Hebdo dergisine yapılan ve 12 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırı ile ilgili yaptığı açıklamada, "Demek ki, ölünün de Fransız'ı makbul" dedi.

İnternetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta görüşlerini yazan Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, yaptığı tuhaf açıklamada 'yıllardan bu yana dünyanın birçok coğrafyasında, katliamlarla kan emerken batı ve onun uşaklarının, zihinde sadece ölü sayısı kadar iz bırakan ve adeta vaka-i adiyeden olan haberler dinlediklerini' be

Baro Başkanı Konaç, şöyle dedi:

"Batıda yaşanan, failleri ve niyeti hakkında şüphe çeken Paris cinayetinde tereyağından kıl çeker gibi ve gayet sakin, güvenlik kamera kayıtlarına poz verme edası ile olunca cinayet işin şekli değişiveriyor birden bilmem farkında mısınız? İslam ve terör algısına hizmet için tüm ekranlardan zihinleri iğfal etmeyi başardı. Tüm haber kaynakları söz birliği etmişçesine hedef gösteriyor. Israrla İslam/Terör bağı adına propaganda yapılıyor. 'Masum kanı dökmek İslam'ın reddettiği bir husustur' diye bizler yırtınıp duralım ama bu olayı tertipleyen irade gerçeği değil, hedefleri için olması gerekeni tanzim ediyor. Bunu bilmek ve uyanık olmak düşüyor bizlere. Olaya Fransız kalmak tehlikeli bir hal ise de, galiba Fransız ölüsü olmak, binlerce başka masum ölüden daha kıymetli bir şey, anladığım bu."




http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/baro-baskani-demek-ki-olunun-de-fransizi-makbul-h69290.html