Manisa Baro Başkanı Av. Fadıl Ünal, 14 Ekim Pazar günü yapılacak olan baro seçimleri öncesi Kula Baro Temsilciliği’ni ziyaret etti.

Manisa Barosu’nun genel kurulu öncesi başkan adayları ilçeleri gezerek destek istiyorlar. İlk ziyareti gerçekleştiren mevcut Başkan Avukat Fadıl Ünal, Kula’daki avukatlarla her zaman diyalog halinde olduklarını ve ortak akılla hareket etiklerini kaydetti. Kula Baro Temsilciliği’nde yeniden destek isteyen Manisa Baro Başkanı Av. Fadıl Ünal, “Baro seçimlerimiz iki yılda bir oluyor. Ekim ayıda baroların genel kurulunun olduğu ay. 14 Ekim’de baromuz olağan genel kurul toplantısını yapacağız ve bu toplantıda baro başkanlığı ve diğer organlarının seçimleri gerçekleştirilecek. Bu seçim çerçevesinde bir buçuk yıldan bu yana yaptığımız baro başkanlığına tekrar aday oldum. Bu kapsamda da Manisa’nın bütün ilçelerine uğrayacağım. Şimdi Kula’da bulunuyoruz ve Kulalı meslektaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Onların sorunlarını yerinde dinleme ve birlikte olma amacıyla bu çalışmayı yapıyoruz. Biz her zaman şunu söylüyoruz. Herhangi bir vaatte bulunmaktan ziyade, biz hizmete devam edeceğiz. Kula’daki avukat arkadaşlarımızla her zaman diyalog içerisinde olmaya ve sorunları çözmek için ortak akılla hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Kula Baro Temsilcisi Mustafa Otçu ise “Yapılacak olan seçimlerin Kula'mıza, Manisa’mıza ve tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyor, başkan adayımıza başarılar diliyoruz." dedi.