Adana Barosu'nun 29. Olağan Genel Kurulu bugün toplanıyor. İki dönemdir Baro Başkanlığını yürüten Av. Mengücek Gazi Çıtırık, yapılacak seçimlerde aday olmuyor.

Olağan Genel Kurul'da mevcut başkan Av. Mengücek Gazi Çıtırık aday olmazken, Av. Veli Küçük ve Av. İbrahim Gazioğlu başkanlık için yarışacak. Sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayınlayan Av. Mengücek Gazi Çıtırık, şu ifadeleri kullandı;

"iYİSİYLE, KÖTÜSÜYLE, ACISIYLA, TATLISIYLA, HEYECANIYLA, KOŞTURMASIYLA DÖRT YILI TAMAMLADIK. BU SÜREÇTE İSTEMEDEN DE OLSA KIRDIĞIM, ÜZDÜĞÜM İNSANLAR OLMUŞTUR. ÖZÜR DİLEMEK DE BİR ERDEMDİR, ÖZRÜMÜ KABUL ETSİN ARKADAŞLARIM.

EMEK VERDİK, ÇABALADIK, KOŞTURDUK, EKSİKLERİMİZ DE OLMUŞTUR, YANLIŞLARIMIZ DA...

OLAĞANÜSTÜ BİR DÖNEMİN BAŞKAN VE YÖNETİCİLİĞİNİ YAPTIK. HUKUK DEVLETİ, TEMEL HAK VE ÖZGÜRLÜKLER, MESLEKİ SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN BİR BARONUN NE YAPMASI GEREKİYORSA, ONU YAPTIK.BU DÖRT YILLIK SÜRE İÇİNDE BİRLİKTE ÇALIŞTIĞIM TÜM YÖNETİCİ ARKADAŞLARIMIZA, DESTEK VE KATKI SUNAN DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMA, HER ETKİNLİĞİMİZDE YÜZÜMÜZÜ AĞARTAN, VEFALI,CEFAKAR BARO PERSONELİMİZE YÜREKTEN TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM, SAĞOLUN, VAROLUN.

ŞİMDİ VEDA ZAMANI..."

Kaynak: Haber Kaynağı