YILLARDIR MAHKEMELİK
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile ARKAS Halding`in sahibi olduğu Yeniköy`deki otomobil limanı yıllardır mahkemelikti. Limanın yasalara aykırı bir şekilde yapıldığını öne süren Mehmet Coşkun bu limanın kaldırılması için uzun yıllardır hukuk mücadelesi veriyordu. Yargıda bütün yolları deneyen ve pes etmeyen Mehmet Coşkun Danıştay 13. Dairesi`nin aldığı kararla yeni bir zafer kazanmış oldu.
 
İTİRAZ EDECEKLER
Milli Emlak Müdürlüğü`nün AUTOPORT Limanı`na 49 yıllığına verdiği tahsisin Danıştay 13. Dairesi tarafından iptal edilmesinden sonra liman sahiplerinin bu karara itiraz etmesi bekleniyor. Bu itirazı ise nasıl sonuçlanacağı da merak konusu. Çünkü bu karara yapılan itiraz kabul edilmezse AUTOPORT Limanının boşaltılması ve limanın kaldırılması gerekiyor. AUTOPORT buraya binalar ve köprüler dahil olmak üzere pek çok yapı yapmış, denizi de doldurmuştu.
 
ARKAS`TAN İLGİNÇ DAVRANIŞ
Yeniköy`de bulunan ARKAS Holding ile KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu`nun sahibi olduğu AUTOPORT Limanına karşı Mehmet Coşkun`un verdiği hukuk mücadelesi sürerken ARKAS Holding belki de ülkemizde bir ilke imza atarak gazetemize bir yazı faksladı. ARKAS Holding hukuk bürosu tarafından gönderilen yazıda gazetemizde çıkacak ilanın yayınlanmaması istendi. Bir kurum bir basın kuruluşuna ‘Gazetenize gelecek ilanı ilan gelmeden ve yayınlanmadan yayınlamayın` demesi basın camiasında şok etkisi yarattı.