Kars'ta kaçırıp tecavüz ettikten sonra Mert Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Aykut B., güvenlik gerekçesiyle Erzurum H Tipi Cezaevi'ne konuldu. Aykut B.'nin cezaevinde bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği belirtildi. İlk tedavisi yapılan Aykut B., bu sabah saatlerinde gizlilik içerisinde Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi. 

Aykut B.'nin burada tedavisine başlandığını belirten hastane yetkilileri, "Erzurum'daki cezaevinde bileklerini keserek intihara teşebbüs etmiş. Burada gerekli tedavisine başlandı. 24 saat kameralarla izlenen bir odada tutuluyor" dedi.

İKİ BİLEĞİNDE KESİKLER VAR

Erzurum'daki cezaevinden bugün Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edilen Aykut B.'nin tedavisine başlandı. Doktor muayenesinde iki el bileğinde kesikler olan Aykut B., doktorlara intihar teşebbüsünü neyle yaptığını söylemedi.Psikologlar tarafından tedavisine başlanan Aykut B.'nin hastanede ne kadar kalacağının henüz belli olmadığı belirtildi. Aykut B'nin tedaviye vereceği cevaba göre hastanede tedavisinin süreceği kaydedildi.

Şahismail GEZİCİ/ELAZIĞ, (DHA)