Kayseri'de görülen davada, mahkeme başkanı üvey çocuklarına işkence yapan kadına, ""100 tane adam öldürüp gelsen o görüntüleri izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz. Bunu nasıl yaptın?" diyerek tepki gösterdi.

Kayseri'de 5 ve 7 yaşındaki üvey çocuklarına işkence ettiği, sırtını sobada yaktığı, oklava ile dövdüğü ve iğne batırarak eziyet ettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan kadının ikinci duruşması görüldü. Duruşmada mahkeme başkanı, üvey çocuklarına işkence yapan kadına, "100 tane adam öldürüp gelsen o görüntüleri izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz" dedi.  

Kayseri 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen ‘Çocuğa, kendini savunamayacak kişiye eziyet, yaralama’ davasında yargılanan tutuklu sanık S.A. (29), mahkeme salonunda hazır bulundu. Mahkeme heyetinin sorularını cevapsız bırakan S.A., 'psikolojik rahatsızlığın mı var?' sorusuna ise 'evet' dedi. Eksik dosyaların giderilmesi ve gerekli adli tıp işlemlerinin tamamlanması için duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

Duruşmanın sonunda mahkeme başkanı, üvey çocuklarına işkence yapan kadına "100 tane adam öldürüp gelsen o görüntüleri izlerdik ama bu görüntüleri izleyince titriyoruz. Bunu nasıl yaptın?" diyerek tepki gösterdi.


http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29119778.asp