MHP Fatih İlçe Başkanlığı, Zübeyde Hanım Kültür Merkezinde "Anadilde Eğitim ve Savunma Hakkı ile Yerel Yönetimler Yasası'' adlı bir konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak katılan İstanbul Barosu Başkanı Avukat Doç. Dr. Ümit Kocasakal, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Konferansa davet edilmekle bir takım tabuların da yıkıldığını söyleyen Kocasakal, hiçbir yerin kendisi için 'karşı tarafın mahallesi' olmadığını, duruşlarının belli olduğunu söyledi. Baro başkanlığına yüzde 60 oyla seçildiğini ifade eden Kocasakal, "Bu aldığımız oy, bizim grubumuzun oyu değil sadece. Komünistler ama hormonluları değil, organikleri. Bu ülkenin komünistleri, sosyalistleri, ülkücüleri bize oy verdiler. Biz bir milli mutabakatı orada gerçekleştirdik. İşte şimdi Anadilde Eğitim ve Savunma Hakkı ile Yerel Yönetimler Yasası, bunlara yenileri de katılabilir, yeni anayasa gibi. Biz bunlara tekil olarak yaklaşırsak bir sonuca ulaşamayız. Yani toplumu kandırdıkları nokta budur" diye konuştu.

"TÜRKİYE BUGÜN İŞGAL ALTINDADIR"
Türkiye'nin Birinci Dünya Savaşı'ndaki gibi işgal edildiğini, bunun eskisi gibi silahla değil, zihinlerin işgaliyle olduğunu savunan Kocasakal, "Ülkenin genleriyle, değerleriyle oynanıyor. Toplumsal benliğine format atılıyor. Ve o şekilde tek bir mermi atılmadan o ülke işgal ediliyor ve bu demokratik değerlerle, insan hakları, özgürlük gibi o güzelim değerlerle içi boşaltılarak yapılıyor. Benim bugünkü saptamama göre Türkiye işgal altındadır. Bu yapılırken bir algı mühendisliği, psikolojik-zihinsel operasyon, bir gen mühendisliği ile yapmışlar, yapmaya devam ediyorlar" diye konuştu.

"Yüz yıllık bir hesaplaşmayı yaşıyoruz, bunu herkes bilsin" diyen Kacasakal, "1923'ten beri bu planlar yapılmıştı. Türkiye şu an bir kırılma noktasındadır. Birinci kırılma noktası 10 Kasım 1938 saat 09.06 geçe; ikincisi Türkiye'nin NATO'ya girmesi, üçüncüsü 12 Eylül 1980" ifadelerini kullandı.

"SAHTE ATATÜRKÇÜLERDEN KURTULACAĞIZ"
Birilerinin bugüne kadar din ile toplumu kandırdığını ileri süren Kocasakal, "Ama en az bunun kadar vahim olan, birileri de Atatürk ile aldattı, aldatmaya devam ediyor. Ama önce bu sahte Atatürkçülerden kurtulacağız. Vahdettin nasıl gittiyse, bunlar da öyle gidecek. Teknoloji gelişiyor. Ama bunlar helikopter ya da uçakla gidecekler. İşte bu anadilde savunma ve eğitim de bu 90 yıllık emperyalist planların bir ürünü" diye konuştu.

Kaynak: İHA