Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın'ı makamında ziyaret etti.

Baro seçimlerinin ardından, Kula'da görev yapan avukatlarla görüşmek ve kendilerine teşekkür etmek için ilçeyi ziyaret eden Balkız'ın, Başkan Aşkın'ı ziyareti samimi bir ortamda gerçekleşti. Ziyaretten memnun kaldığını vurgulayan Belediye Başkanı Selim Aşkın, belediye olarak her kurumla uyumlu bir çalışma sürdürdüklerini ifade etti. Aşkın, bu uyumun Baro Başkanlığı ile de devam edeceğini söyledi. Adalet Bakanlığı ile yapılan yoğun görüşmeler sonucunda, eski hapishane binasının restorasyon çalışmaların ardından adliye binası olarak kullanılması kararının verildiğini belirten Aşkın, projenin 2013 bütçesine alındığını sözlerine ekledi.

Manisa Baro Başkanı Zeynel Balkız ise, seçimlerin ardından Kula'da görev yapan avukatları ziyaret etmek, aynı zamanda

sorunları ve sıkıntıları konuşmak için geldiklerini ifade etti. Bu kapsamda Başkan Aşkın'ın da ziyaret ettiklerini ifade eden Balkız, Baro Başkanlığı olarak her zaman Kula Belediyesi ile ortaklaşa çalışmalar içinde bulunacaklarını vurguladı. Balkız, eski hapishane binasının da adliye binası olarak hizmet vermeye başlayacak olmasının da, tarihi bir kentte yakışır bir proje olduğunun altını çizdi. - MANİSA

iha