İZMİR Barosu'na kayıtlı avukatlardan C.İ., yanında çalışan sekter D.O. ile tartışırken öfkelenip tabancasıyla bir el havaya bir el de yere ateş etti. Yerden seken kurşunla bacağından yaralanan sekreter D.O., hastaneye kaldırılırken, avukat C.İ., savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Olay, İzmir Adliyesi yakınındaki bir kafede geçen perşembe günü saat 17.45 sıralarında meydana geldi. İzmir Barosu'na kayıtlı avukatlardan C.İ. ile bir süredir yanında çalışan D.O., iddiaya göre tartıştı. D.O. ile yakınları adliye yakınındaki bir kafede avukat C.İ. ile buluşup konuşmaya başladı. Bu sırada C.İ. ile D.O. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine öfkelenen avukat C.İ., yanındaki tabancayla bir el havaya bir el de yere ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri yerden sekip D.O.'yu bacağından yaraladı.

Sekreter D.O. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan kadının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis merkezine götürülen avukat C.İ., ifadesinin alınmasının ardından savcının talimatıyla serbest bırakıldı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.


http://www.medyadanhaber.com/avukat-sekreterini-tabancayla-yaraladi-77270h.htm