Nevşehir Barosu 28 Olağan Genel Kurulu Hukukçular Konağı'nda yapıldı. Nevşehir Baro seçimlerine Avukat Fahri Korucu tek aday olarak katıldı.

Yapılan Genel Kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken daha sonra ise divan başkanlığı seçimi yapıldı. Hukukçular Konağı'nda yapılan seçimlerde açılış konuşmasını yapan Baro Başkanı Fahri Korucu, iki yıllık görev süresince, baronun genel idari işleri yanında iktisadi işletme alanında da güzel çalışmalar yaptıklarını söyledi. Korucu, "Yönetim olarak bize tevdi ettiğiniz 10 Ekim 2010 öncesi yapılan genel kurulda göreve talip olduğumuzda, yönetim anlayışımız, eşitlik, dürüstlük, adalet, sorumluluk ve şeffaflık üzerine olacaktır. Hareket noktamız avukatlık mesleği ve bu mesleğin geleceğidir diyerek göreve başlamıştık. Aradan geçen iki yılda yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla bu amaçtan sapmadan sizlerin güvenini ve inancını hak etmeye çalıştık. Siz değerli meslektaşlarımızın daha iyi hizmet eden bir baro olabilmek için gayret ettik. Bu uğurda beraber çalışmış olduğumuz başta yönetim kurulunda görev alan meslektaşlarıma ve emeğini ortaya koyan baro çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Görevimizi yaparken mutlaka eksikliklerimiz ve noksanlarımız olmuştur. Ancak şundan emin olmanızı isterim ki her zaman tüm samimiyetimizle baromuz menfaatleri ve siz değerli meslektaşlarımızın haklarını kendi menfaatlerimizden üstün saydık. Bize verilen görevi teslim etmeye geldiğimiz şu günde, bilmeden istemeden kırdığımız, farkına varmadan incittiğimiz meslektaşlarımın engin hoşgörülerine sığınıyor kendilerinden özür diliyorum. Baromuza hizmet etmeyi bir görev bildik ve bulunduğumuz yeri doğal hakkımız saymadık, baroya hizmet etmenin bir bayrak yarışı olduğunu, zamanı geldiğinde bayrağı başkalarına vermenin de gerektiğini aklımızdan çıkarmadık." diye konuştu.

Baro Başkanı Fahri Korucu’nun konuşmasının ardından denetleme kurulu ve faaliyet raporları okunarak oylamaya sunuldu. Faaliyet raporlarının oylamasından sonra ise Nevşehir Baro Başkanlığı seçimlerine geçildi. Seçimlere tek başkan adayı olarak katılan Fahri Korucu yeniden Nevşehir Baro Başkanlığı görevine seçildi.