Birlik adına bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Üyesi Şafak Çorum „AKP’nin ülkemizi 12 yıldır içine soktuğu korku imparatorluğu çöktü. Ortaçağ özlemi içindeki iktidar ABD arzuları doğrultusunda ordumuzun Atatürkçü subaylarını, değerli gazeteci ve siyasetçileri komplolarla, sahte delillerle cezaevlerine doldurdu. Artık karanlık yırtılıyor.Türkiyenin son bir buçuk yıldır ayağa kalkması, gezi direnişi, dış politikanın Suriye’de, Mısır’da duvara toslaması iktidardakileri korkuttu ve birbirine düşürdü. Yurtseverlere, orduya kumpas yapıldığı itirafları en üst makamlardan ortalığa saçıldı.

Tam da bu ortamda değerli hukukcumuz, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr.Metin Feyzioğlu kamuoyuna açıkladığı ,yıllardır içimizi kanatan Ergenekon ve Balyoz esirlerinin barakılması ile ilgili önerileriyle büyük bir sevinç yarattı“ diye konuştu.

Prof. Dr. Metin Feyzioğlu 1 Şubat 2014 Cumartesi günü 13:00-15:30 saatleri arasında, Stuttgart Liederhalle Silcher-Saal’de “Yargıda Kumpas” başlıklı konferansta konuşma yapacak.

Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0176- 6349 4785 numaralı telefona başvurabileceği belirtildi.

Haber Merkezi