KOCASAKAL adayının arkasında

İstanbul Barosu Başkanı Umit Kocasakal, Başkan Yardımcısı Mehmet Durakoğlu ve KOLCUĞLU İzmir’deler. Bugün (10.04.13) İzmir Barosu Başkanı Sema Pekdaş ve İzmir Delegasyonu ile ortak toplantıda bir araya geldiler.

KOCASAKAL, Kolcuoğlu ve Durakoğlu yarın Bodrum’da olacaklar ve Gülçin Çaylıgil’in cenazesine katılacaklar. Daha sonra Muğla,  Denizli ve Aydın illerinde Barolar Birliği Delegasyonları ile temaslarda bulunacaklardır.

İstanbul Delegasyonunun büyük bir çoğunlukla aday gösterdiği Kazım Kolcuoğlu’na Başar Yaltı ve arkadaşları tepki gösterip ortak bir deklarasyonla Ankara adayı Feyzioğlu’nu desteklediklerini açıklamaları üzerine KOCASAKAL “ihanete uğradık” diye tepki göstermiş ve “hodri meydan” demişti. Kocasakal sözünde durdu ve adayı ile birlikte yola çıktı..
Adayların mücadelesi gittikçe kızışıyor.. Bugün Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.V.Ahsen Coşar adaletbiz yöneticisi Yeşim Turan’ı aradı ve “büyük haksızlığa uğradığını” söyledi ve bir açıklama gönderdi. Başar Yaltı’nın Yeşim Turan ile söyleşisi bugün adaletbiz’de yayınlandı.

KOCASAKAL “ihanete uğradım” , Ahsen Coşar “ bana haksızlık yapılıyor” diyor. Bakalım delegeler ne diyecekler?

İzmir’de bulunan KOCASAKAL ve Kolcuoğlu’nun moralleri bir hayli yüksek görünüyor. Feyzioğlu’ndan haber alamıyoruz, o sessiz ve derinde galiba..