“Metin Feyzioğlu Kurultay Öncesi Gizli Toplantıda”

Bir haber sitesinin manşeti bu.. Feyzioğlu Kılıçdaroğlu’nun koltuğuna oturmak için İstanbul’da gizli toplantılar düzenlemeye başlamış.  Bir siyasi partini genel başkanlığına aday olmak suç mu ki Feyzioğlu toplantılarını gizli yapıyor. Üstelik Feyzioğlu’nun bu makama aday olduğunu bilmeyen var mı? Bu niyetini Feyzioğlu gizliyor mu?

Bu çok gizli bilgilere Akşam ulaşmış.. Ne marifet, ne marifet!...

ÇOK GİZLİ(!) TOPLANTI HABERİNDEN ALINTILAR

Eski İl Başkanı Nebil İlseven, işadamı Ali Fatinoğlu ve eski ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda Feyzioğlu “Ben de varım” diyerek destek istedi.

Salı günü İstanbul Fatih’te gizli bir toplantı yapıldı. Toplantıyı Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu yaptı. Eski Fatih Meclis Üyesi  Mustafa Sarmusak’ın ofisinde yapılan toplantıya Eski CHP İl Başkanı Nebil İlseven, Sanica Boru’nun sahibi işadamı Ali Fatinoğlu, yine  Gaziosmanpaşa, Bayrampaşa ve Küçükçekmece’nin eski ilçe başkanları ve 10 kongre üyesi de katıldı.

''BAŞBAKANLIĞA DA HAZIRIM''

Metin Feyzioğlu burada CHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayarak, “Ben sadece CHP Genel Başkanlığına değil Başbakanlığa hazırım. Bu odadan bir başbakan en az iki bakan neden çıkmasın. Sizlerden kurultayda destek istiyorum” dedi.

KURULTAY TARİHİNİN BELİRLENMESİNDEN SONRA ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Feyzioğlu’nun Kemal Kılıçdaroğlu’nun kurultay tarihini belirlemesinden sonra adaylığını açıklayacağı öğrenildi. Fatih’teki toplantıdan sonra CHP İstanbul İl Gençlik kollarında görevli bazı isimler Metin Feyzioğlu’na Büyük Kulüp’te yemek vererek desteklerini ifade ettiler.

Türkiye'nin yeni gündem maddelerinden biri, 1 Eylül'deki adli yıl açılış töreni olmuş durumda. Başbakan Erdoğan açılış törenine katılıp katılmayacağı sorusuna, "Eğer Yargıtay, Baro Başkanını çağırıp orada konuşturacak olursa oraya ben katılmam" yanıtını vermişti. Yargıtay Başkanı Ali Alkan, konu hakkındaki soruya "Başkanlar Kuruluna konuyu götürüp, sonucu paylaşacağız" diyerek cevap verdi.

GİZLİ TOPLANTI HABERİ GİZEM YARATIYOR

Haberin bu şekilde “gizli toplantı”  imajı ile verilmesi haberi ilginçleştiriyor. Ancak bu tür haberlerin altında yatan gizli bir amacın olduğu da açık..

Bakın öylesine gizli bir toplantı ki haberi veren gazete gizli toplantının fotoğrafını da yayınlamayı ihmal etmiyor..