ANKARA (ANKA) - Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, Cumhurbaşkanlığı’na aday gösterilmekten onur duyduğunu söyledi.

OGÜNhaber’e değerlendirmelerde bulunan Feyzioğlu, adli yılın açılış töreninde yaptığı konuşmaya verilen desteğe çok teşekkür ettiğini söyledi. Feyzioğlu, “Adli Yıl Açılışı konuşmam sebebiyle bana milyonlarca tebrik mesajı, destek telefonları ve mailleri yağdı. Yurttaşlarımızın bana gösterdikleri bu teveccüh nedeniyle herkese çok teşekkür ediyorum ve bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyduğumu belirtmek istiyorum” dedi.
Bazı gazeteciler tarafından Cumhurbaşkanlığı için aday gösterilmesinden dolayı onur duyduğunu da ifade eden Feyzioğlu, şunları kaydetti:

“Ancak ben şu an yalnızca bulunduğum göreve en iyi şekilde hizmet etmek istiyorum. Bunun dışında başka bir makam amacım yok. Makamların insanlar tarafından yükseltildiğine inanıyorum. Makamların insanları yükseltmesine karşıyım. Bu nedenle sadece kendi görevime layık olmaya çalışıyorum. Destekleri için herkese tekrar teşekkür ediyorum.”