Toplantı, Feyzioğlu ve Kocasakal'ın neşeli esprileri ile başladı. Umit Kocasakal kısa bir açılış konuşması yaptı. Kocasakal konuşmasında , "bu toplantının amacı Metin Feyzioğlu’nu dinlemektir" dedi. Bu kısa açılış konuşmasından sonra sözü Feyzioğlu’na verdi.

 Feyzioğlu,  “toplantı için geçen hafta resmi olarak yazılı talepte bulunduklarını ve bu talebin İstanbul Barosu yönetimi tarafından kabul edildiğini” belirtti. İstanbul  Barosu ile Ankara Barosu’nun çok yakın  olduğunu, İstanbul Barosu ve delegelerinin kendisi için hiç bir zaman diğer, öteki ve karşı taraf anlamlarını içermediğini vurguladı. Feyzioğlu; "karşı taraf bizim için siyasi iktidardır, cemaattir, siyasi iktidar ve cemaatle birlikte Öcalan pazarlığında masanın bir ucunda oturan PKK ve BDP'dir ve yine bu saydığım iş birliğinden Türkiye’nin sömürülmesi noktasında çok büyük menfaatler bekleyen ve bu menfaatlere ulaşmak için  her şeyi yapamaya hazır olan emperyalist güçler ile çok uluslu sermayedir" dedi.

Feyzioğlu'nun İstanbul delegeleriyle yaptığı toplantı, İstanbul Barosu delegelerinin çoğunluğunun katılımıyla gerçekleşti. Toplantı da Feyzioğlu uzun bir konuşma yaptı

Toplantı sürerken KOCASAKAL için doğum günü pastası kesildi.


KOCASAKA'a DOĞUM GÜNÜ PASTASI

11 Mayıs Ümit Kocasakal'ın doğum günü.. Toplantıda doğum günü pastası kesildi ve Ümit Kocasakal'ın doğum günü kutlandı. Bizde adaletbiz ekibi olarak başkanın doğum gününü yürekten kutluyor ve kendisine uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz.


TOPLANTIDAKİ KONUŞMALARI YAKIN ZAMANDA YAYINLAYACAĞIZ.

Adaletbiz/Yeşim TURAN







TOPLANTIYA AİT FOTOĞRAFLAR AŞAĞIAKİ GİBİDİR.