Ahsen Coşarı’ın burcu kendisine ortak veya üstleriyle iş birliği öneriyor.

Vedat Ahsen Coşar’ı Başarıya götürecek ortağı ya da üstleri kimler?

Mevcut TBB Başkanı ve Yeni Dönem Başkan adayı V.Ahsen COŞAR 01.Şubat doğum tarihi ile KOVA BURCU.

KOVA BURCU’nun  2013 YILI İş Hayatına Baktığımızda;

Kova Burcu İş Kariyeri: Kariyerinizle ilgili önemli bir döneme ilerlemektesiniz. Zira Satürn bu alanda sizi kontrollü ilerlemeye ve istikrara yöneltmekte. Ancak kariyerinizde ve ilişkilerinizde bazı mücadeleler de var. 20 Aralık 2012'den bu yana ortaklaşa alanda bazı gerginlikler belirmiş olabilir. Kişilik çatışmalarından uzak durmaya gayret etmelisiniz. İş hayatınızda tek başına hareket etmeniz ve yön bulmanız kolay değil. İşte ortaklıklar yolu ile bir yerlere varma çabanız öne çıkıyor. Ortağınız ya da üstleriniz kariyerinizde önemli bir rol oynayacaktır. İş ya da mesleki konularda bazı gelişmeleri gurur meselesi yapabilirsiniz. Açık düşmanlıklara ve hukuki konulara da özen göstermelisiniz. Stres ve bekleme getirebilecek bu gelişmelerin gölgesi, Haziran başına kadar sürebilir.

Kazım Kolcuoğlu 04 Mart doğum tarihi ile BALIK BURCU

KAZIM KOLCUĞLU KENDİ ŞANSINI KENDİSİ YARATABİLECEK Mİ? BU DÖNEMİ BİR FIRSATA DÖNÜŞTÜREBİLECEK Mİ?

Balık Burcu İş Kariyeri: 2013 yılında kariyerinizle ilgili pek çok olumlu gelişme sizi bekliyor. Kariyer noktanızı yöneten Jüpiter, burcunuzda ilerlemeye başlıyor. 18 Ocak tan itibaren artık pek çok yeni sorumluluk alacaksınız. İş hayatı ile ilgili planlarınız ve hedeflerinizde olumlu bir sürece giriyorsunuz. Kişisel olarak yapabileceğiniz pek çok şey olacak. İstediğiniz yönde ilerlemeniz ve yol almanız mümkün. Karşınıza çıkacak olanaklarla hedeflerinizi büyütebilirsiniz. Ancak biraz istikrarlı ve kararlı olmanız gerekecek. Bu sayede kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Birçok genişleme eşliğinde başarı elde edebileceksiniz. Bu dönemi bir fırsata dönüştürmek size çok şey kazandıracaktır.

Yeni sorumluklar almaya hazır olmalı ve üstlerinizle ilişkilerinize önem vermelisiniz. İşinizde yabancılarla alakalı konular ve seyahatler sıklaşabilir. Artan iş yükünüzün sizi uğraştıracağı dönemlere ise dikkat etmelisiniz. Enerjinizi toparlamalı ve biriken işlerinize odaklanmalısınız. Aşırı gurur yaptığınız işler de, sorun çıkarıyor olabilir.

 

Prof. Dr. Metin Feyzioğlu 07 Temmuz doğum tarihi ile YENGEÇ Burcu

TBB Seçimleri 26 Mayısta, Burç Yorumcusu, Feyzioğlu’nun Burcu olan  Yengeç Burcu için 28 Mayısta Kariyer hayatında önemli değişiklik olacağını söylüyor.

Kariyer hayatınızda önemli değişiklikler; 28 Mayıs’ta, Uranüs'ün kariyer evinize geçmesi ile kendini göstermeye başlıyor. Ani ve sarsıcı yanları karşısında sağlam durmalısınız. Sizin öngörmediğiniz değişiklikler bu dönemde karşınıza çıkabilir. Pek çok alanda sürpriz söz konusu. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Şartların eskisi gibi gitmeyeceğini idrak etmelisiniz. Kariyerinize yönelik planlarınızın yön değiştirdiğine şahit olabilirsiniz. İş hayatınızı etkileyecek, farklı bir kariyer planı yapmak zorundasınız. Bu şartların getireceği yenilenme ve bilinçli olma durumu sizi harekete geçirebilir. İçine girdiğiniz şartlar üstlerle olan ilişkilerinizde gerginlikler yaşatabilir. Süregelen şartları geride bırakmak size pek çok gelişimi beraberinde getirebilir, ki bu süreçte daha özgür kararlar almanız gerekecek. İş hayatında daha bireysel bir noktada durmak sizi aydınlatacaktır. Zira toplum önündeki duruşunuzun ani bir değişimle dikkat çekmesi gerekiyor. İşinizi ve kariyerinizi daha kararlı biçimde sorgulama dönemi de olacaktır.

Adaletbiz/ Yeşim TURAN


Burç yorumları www.burclar.com.tr adresinden alınmıştır.