Avukat, her telefon açtığımda buna bakmak zorunda olan kişidir. Avukat bence her şeyi bilen kişidir. Yani bilmesi gerekir...'

Sadi Allahbelanıversin (38)
Avgat ben her telefon açtığımda buna bakmak zorunda olan kişidir? Gecenin üçünde dosyanın durumunu merak da mı etmeyelim? Öleyim mi ben?
 
Nermin Duradur (43)
Yani şimdi avukat olunuyor da ne oluyor? Bir afra bir tafralar... Ben eğer bu avukata para veriyorsam hayatımda yolunda gitmeyen her şeyin acısını ondan çıkarabilmeliyim değil mi? Hem avukata hem psikoloğa ayrı para mı verelim? Ne bu havalar şimdi?
 
Celil Pak (31)
Abi şimdi bizim kayınpederin bir apartmanı var tamam mı? Avukata, 'Sen bunu sattır, paranın yarısı senin' dedim, inandı salak. Ehe. Para mara vermedim tabii. Kimi o şekil öder, kimi bu şekil öder. Herkesin ödemesine kimse garışamaz. Avukat bence bu.
 
Kerem Henüzbuherifidövenolmamış (20)
Avukat bence her daim telefonla arayabildiğimiz, canımız sıkıldığında çay içmeye bürosuna gidebildiğimiz, her boku rahatlıkla danışıp hiç ücret ödemediğimiz tahsilli kölemizdir. Bir dominos olarak kırbaç yaptırdım. Avukatıma vurcam. İstediklerimi yapmazsa baroya şikayet edeceğim. Kırbaç seviyorum evet.
 
Gizem Karekök (28)
Ay ben en çok duruşma bittiğinde yakınlarımla birlikte avını saran kaplan sürüsü gibi avukatın etrafını sarmayı seviyorum. Çemberin içinde herkese bir şey anlatacağım diye perişan oluyor. Evet, ben avukatın perişan olanını severim. Yoo, manyak değilim, niye?
 
Selami Kalaşnikof (44)
Avukat, dilediğimizce tehdit edip, yeri geldiğinde dabanca sıkabildiğimiz bir şeydir. Yani huğuğ dünyasında, huğuğ mücadelelerinde olur böyle şeyler. Öyle çok savunmayacaksın. Battalcım, pompalı sende mi? Sağol şekerim.
 
Münire Müdüroğlu (493)
Avukat, icra dairesine her geldiğinde işini yapmamak için binbir bahane bulduğum, kıçımdan usul/kanun uydurup kafayı yedirttiğim, sessiz, efendi gibi gördüğüme hemen bağırdığım, dişli olanını gördüğümde de hemen işini yaptığım kişidir. Nefret ediyorum hepsinden. Bu yaşa geldim hâlâ avukat olamadığım için vallahi tiksiniyorum.
 
Dündar Mucitoğlu (58)
Ne icat etmek isterdiiim? Uçan avgat. Gerizekalı değilim. Uçsun pezevenk. Gel dediğimde gelsin, git dediğimde gitsin. Şimdi benim moralim bozulduğunda avgatımı çağırmayacaksam ne bokuma tuttum onu?

Selma Culluk (21)
Avgat bence her şeyi bilen kişidir. Yani bilmesi gerekir. Geçen aklıma takıldı, kaz tiridinin tarifini sordum ve bilemedi. Neyse ki alelacele bir sunum hazırladım. Böyle avgat mı olur. Yapıştırdım azilnameyi.
 
Fevri Uçancop (23)
Gir dediklerinde giriştiğim, cekettir, gömlektir yırtıp attığım, Amerikan futbolcuları gibi tartaklaya tartaklaya adliye dışına süpürdüğüm cübbeli şeye avukat denir. Bir saniye ben bi' dalıp çıkayım.
 
Ozan Gülhan (93)
Başganım, şimdi bence avukat yeri geldiğinde hukukun gifli dünyası sayfasına gif yapan, yeri geldiğinde komikli yazılar yazan, duruşmalarda dahi yazı konusu için notlar alabilen, esasen yazı yazabilen şeydir.
 
Buğlem Tikibok (19)
Ay o cüppe çok havalıııı. Ban da giycam inş. Ama yakasındaki kırmızı renk çok cırt diil mi yha? Beyaz veya füme daha tarz olmaz mıydı? Bizimle diyılsın avukat.
 
Berkecan Tuğberk Mehmetali Kurtuluş Austin Jr. Bördenek Değirmenoğlu (1)
Gubik?
 
Annem
Oğlum ceza bakma, it kopuk gelir vurur. Oğlum boşanmaya da bakma, valla karşı tarafla başın belaya girer. Tapu davasını hiç alma, mafyası varmış. İcrada hacizde kaç avukatı dövdüler, ona zaten bulaşmıyorsun... Sen işi bırak, eskisi gibi sana ben bakayım yavrım.

ERDEM OKTAR / AVUKADOS

Kaynak: www.avukados.com/single-post/2017/07/11/Vatandasa-sorduk-Avukat-nedir