Önce ilke Çağdaşa Avukatlar Gurubunun kurucu üyelerinden, 60- 68 gençlik eylemlerinin yaşayan liderlerinden Av.Bozkurt Nuhoğlu başta olmak üzere, Av.Mustafa Kökçeli, Av.Kalgay Özaslan ve Çağdaş Avukatlar Gurubu yöneticilerinden ve İstanbul Barosu Disiplin Kurulu Üyesi Av. Oktay Kök ile genç avukatlar oluşumundan Av.İnan  Soydan ve Av.Esra Cebe ortak bir açıklama yaparak mevcut baro yönetimini çok başarısız  bulduklarını, önümüzdeki baro seçimlerinde ağırlıklı olarak genç avukatların tabanda hızla örgütlenerek  geniş katılım ilkesini yaşama geçirip baro yönetimine  seçilmeleri ve günlük mesleki sorunlarını ele alıp sorunlarını bizzat kendilerinin çözmelerini gerektiğini bildirmişlerdir.

Uzunca bir süredir bu konuda ciddi ve etkin çalışmalarını yürüten, Avukat Hakları Merkezi çalışmalarından sorumlu ve bu konudaki başarısı sabit olan 8 yıllık İstanbul Barosu Yönetim Kurulu üyesi, deneyimli, genç ve çalışkan bir meslektaşımız olan Av. Hasan Kılıç’ı hareketimizin İstanbul Barosu başkan adayı olarak sizlere takdim ediyoruz.

Laiklikten, tam bağımsızlıktan ve çağdaş yaşamdan yana olan bütün meslektaşlarımızın katılımını ve desteğini bekliyoruz. Genç meslektaşlarımızın desteği ile 68 in direniş ruhunu bugüne taşımayı bir görev ve sorumluluk olarak görüyoruz.