KANDIRA Cezaevi'nde tutuklu babası Kubilay Tezcan'ı ziyarete giderken, Kocaeli'nin merkez ilçesi İzmit'e bağlı Çubuklu Köyü Sapağı'nda iki gün önce meydana gelen, iki otomobilin çarpıştığı kazada yaşamını yitiren 24 yaşındaki avukat Zeynep Almila Tezcan, Balıkesir'de toprağa verildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Hukuk İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Zeynep Almila Tezcan için önce Balıkesir Adliye Sarayı önünde tören düzenlendi. Daha sonra cenazesi Zağnospaşa Camisi'ne getirilen Tezcan, ikindi namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye AK Parti'li Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir Barosu Başkanı Yaşar Meyvacı, Balıkesir'in eski belediye başkanlarından Sami Gökdeniz ile çok sayıda avukat katıldı. Cenazede anne Yeter Tezcan kızının ardından gözyaşı dökerken, genç avukatın kardeşleri Alperen Tezcan, Elif Tezcan ve Ayyüce Tezcan da başsağlığı dileklerini kabul etti.

Kızının cenazesine katılmak için izin alan baba Kubilay Tezcan camideki törene yetişemedi. Tezcan'la birlikte kazada yaşamını yitiren ve otomobili kullanan Mehmet Adısanoğlu'nun da dün toprağa verildiği öğrenildi.

DHA