Mısır cuntasına ait mahkeme, Türkiye ve Katar'ın teröre destek veren ülkeler listesine alınması talebiyle Semir Sabri isimli bir avukat tarafından açılan davada görevsizlik kararı verdi.

Mısır'da iktidarı silah zoru ile ele geçiren cuntanın iktidarında, binlerce insana idamına kararı verildi. Cunta mahkemelerinden insanları gülme krizine sokacak karar geldi. Mısır'ın sivri zekalı avukatı  Semir Sabri tarafından açılan davada, Mısır topraklarında işlenen bütün terör saldırılarının Türkiye ve Katar tarafından desteklendiği iddia edilmekteydi. 

Sivri zekalı Avukat Sabri Semir, bu iki ülkenin terörü destekleyen ülkeler listesine alınmasını talep ediyordu. Son iki yıldır adı sıkça duyulan Acil İşler Mahkemeleri, ülkenin içinde bulunduğu olağanüstü durumda önüne gelene idam kararı vermesiyle tanınıyor. 

Mısır'da binlerce insan hapishanelerde işkence görüyor. Ülke fiilen "Sisi" adlı bir darbeci genaral tarafından yönetiliyor. Mısır'da cunta Ocak 2014'ten bu yana  ülkede terör estiriyor, Mısır binlerce idam kararlarıyla dünyanın en gaddarr ülkeleri arasında gösteriliyor! 

Mısır cuntası göreve gelir gelmez Türkiye karşıtı icraatları ile göz doldurdu. İsrail, Yunanistan ve Kıbrıs Rum kesimi ittifakı ile gündeme geldi.



http://www.34volt.com/dunya/istanbul/dunyanin-en-sivri-zekali-avukati-semir-sabri-haberi-243155/