Aydın'da avukat 50 yaşındaki Çağlayan Lostar, bürosunda başına dayadığı ruhsatlı tabancayı ateşleyerek yaşamına son verdi.Eşinden ayrı yaşayan Lostar'ın, yakınlarına intihar edeceğini mesajla bildirdiği ve ölümünden kimsenin sorumlu olmadığı belirten biri eşine olmak üzere 2 mektup ile toplam 300 bin lirayı bulan borç listesi bıraktığı öğrenildi.

Aydın Barosu'na kayıtlı avukat Çağlayan Lostar, bugün Sabah saatlerinde Koçarlı İlçesi'nde yaşayan yakınlarına 'İntihar ediyorum' yazılı mesaj attıktan sonra, Veysipaşa Mahallesi 1610 Sokak'taki bürosunda saat 10.30 sıralarında ruhsatlı tabancasını başına dayayıp, tetiğe çekti. Lostar'ın hayatından endişe eden yakınlarının durumu '155 Polis İmdat' ihbar hattına bildirdi. Bunu üzerine Lostar'ın bürosuna gelen polis ekipleri, çilingir yardımıyla kapıyı açtırdı. İçeri girildiğinde kanlar içinde ağır yaralı buluan bulunan Lostar, bu sırada olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerindeki tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. 
 
Acı haberi alarak olay yerine gelen Lostar'ın yakınları ve işyeri komşuları ve meslektaşları büyük üzüntü yaşadı. Aydın Barosu Yayın Kurulu'nda görev alan ve daha çok icra davalarına baktığı öğrenilen Lostar'ın bürosundaki incelemede, masası üzerinde biri Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde avukat olan ayrı yaşadığı eşi A.Ş.L.'ye olmak üzere iki intihar mektubu ile toplam 300 bin lirayı bulan bankalara ait borç listesi bulundu. 
 
Lostar'ın cenazesi, savcının olay yerindeki incelemsernin ardından otopsi için Aydın Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan ve Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt da olay yerine gelerek bilgi aldı. Polis, avukat Lostar'ın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildiriliyor.
adaletgundemi.net