Adana iş dünyasının önde gelen kadınları bu kez engelli bireyler yararına düzenlenen defile için podyuma çıkmaya hazırlanıyor. Aralarında avukatlarında olduğu farklı alanlarda çalışmalar yapan ve kent ekonomisine ciddi katkılar sağlayan başarılı kadınlar 16 Mayıs'ta Sheraton Otel'de düzenlenecek defile için sıkı bir çalışma temposuna girdiler.

Gazeteci Murat Yıldırım'ın projesi olan "Engel Olma Destek Ol" temalı defilede iş dünyasının önemli kadınları, ünlü modacı Oktay Seven'in gece için özel olarak tasarladığı kostümleriyle podyuma çıkacaklar. Gecede ayrıca Engelli Melekler Grubu'nun gösterisi, Casa de Lanza'nın tango şovu, Çokfonik Koro'nun seslendireceği Adana türküleri ve ünlü sanatçı Umut Akyürek'le eşi Oktay Ertuğrul'un konseri yer alacak. Gecenin sunuculuğunu ise iş kadını Esin Parlak ve Atom Film Kurucusu Ozan Sihay üstlenecek. Geceye ayrıca TÖSSFED Başkanı Birol Aydın ile TÖSSFED Onursal Başkanı Tanju Çolak da katılacak.

ENGELSİZ YAŞAM ENSTİTÜSÜ

Sheraton Otel'de verilecek kokteyl eşliğinde düzenlenecek defileden ve açık artırmadan elde edilen gelir Engelsiz Yaşam Enstitüsü Projesi için kullanacak. Defilenin Sponsoru Ayas Koleji Kurucusu Fizyoterapist Mustafa Baş, amaçlarının engelli bireyle engelli olmayan bireylerin aynı ortamda yaşamalarını ve birbirlerini anlamalarını sağlamak olduğunu söyledi. Paşa Limanı'nda düzenlenen lansmanda konuşan Baş, Çukurova Üniversitesi ve Adana Kent Konseyi ile ortak çalışma yürüttüklerini ve projenin Türkiye'de bir ilk olacağını kaydetti.

AVUKATLARDA PODYUMA ÇIKACAK



http://www.7yirmidorthaber.com/yerel-36083494#sthash.BF2mVHJX.dpuf