Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde alacakları olduğu bahanesiyle ofisine girdikleri avukat 37 yaşındaki Zeki Millioğlu'nu tekme tokat döven 2 kişi, daha sonra avukatla oturup sohbet etti.
Tarafların birbirinden şikayetçi olduğu kavga ve sonrasındaki sohbet güvenlik kamerasına yansıdı.

Muğla Barosu'na kayıtlı avukat Zeki Millioğlu, 4 Haziran'da Fethiye'nin Akarca Mahallesi'ndeki ofisinde bir müvekkiliyle görüştüğü sırada odaya Ramazan Ç. ve arkadaşı girdi. İddiaya göre 'Biz sana iş yaptık paramızı ver' diyen Ramazan Ç. ile kimseye borcu olmadığını anlatan Millioğlu arasında tartışma çıktı. Tartışma Millioğlu'nun aniden ayağa kalkması sonrası kavgaya dönüştü. Ramazan Ç. ve arkadaşı Millioğlu'na tekme tokat vurmaya başladı. 2 dakika süren boğuşmayı, olan biteni izleyen Millioğlu'nun müvekkili ayırdı. Kavganın ardından sakinleşip yerlerine oturan taraflar sohbet etmeye başladı. 6 dakika süren sohbetin ardından Ramazan Ç. ve arkadaşı ofisten ayrıldı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Ofiste yaşananlar güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde Ramazan Ç. ve arkadaşının ofise girişi görülüyor. Bir süre Zeki Millioğlu ile tartışan ikili daha sonra saldırıyor. 2 dakika süren boğuşmanın ardından tekrar yerlerine oturan taraflar sohbet ediyor. Sohbetin ardından Ramazan Ç. ve arkadaşı ofisten ayrılıyor.

'BİZE BORCUN VAR' DEDİLER

Yaşananların şaşkınlığını üzerinden atamayan ve olayla ilgili şikayetçi olan avukat Zeki Millioğlu, 12 yıldır Fethiye'de avukatlık yaptığını söyledi. Kimseye borcu olmadığını anlatan Millioğlu, "Müvekkilimle görüştüğüm sırada 2 kişi geldi. Onları buyur edip müvekkilimle görüşmeye devam ettim. Bir süre sonra ikiliye dönüp 'Buyrun' dedim. 'Bize borcun var' dediler. Daha sonra 'Samet' diye birinden söz ettiler. 'Ben sizi tanımıyorum kimseye borcum yok' deyince, sarışın şişman olan, 'Biz senden almasını biliriz' diye cevap verdi. Daha sonra ikisi birlikte saldırdı. Ağza alınmaz küfürler ettiler. Daha sonra yine alacak konusu üzerine karşılıklı konuştuk. Polis çağırdım. Karşı taraf benden şikayetçi olmuş. Olay anının görüntüleri de var" dedi.


http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/297119/Avukati_once_dovduler__sonra_sohbet_ettiler.html