Av. Bozkurt Nuhoğlu’ndan Süleyman Soylu’ya Cevap;

“Sen kim oluyorsun da benim irademe ipotek koyuyorsun. Meclis seçiminde HDP’ye oy veriyorum, Cehenneme kadar yolun var." dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu , seçim çalışmaları kapsamında Silivri Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen mitingde, HDP'ye oy verecek olan CHP'lileri tehdit  etti.  

İşte Soylu'nun o tehdit konuşması:

"CHP 'liler sosyal medyada 'HDP barajı aşamayacak, her aileden bir kişi HDP'ye oy versin' diye paylaşımlar yapıyor, yazıklar olsun. Burada İstanbul'da böyle 1-1,5'lik bir kuru kesim var. Parası yerinde, ayak ayak üzerine uzatmış 'acaba hangi fitneyi oluştursam' diye bakıyor. Şimdi HDP'ye oy verecek. Peki oradaki annenin, babanın, esnafın, iş adamının, öğrencinin çektiğini sen biliyor musun? PKK'nın hangi baskıları orada yaptığını biliyor musun? Orada evlatlarımızın yaptığı terörle mücadeleyi biliyor musun? Bunu ortaya koymak çok kirli ve tehlikeli bir oyundur. CHP 'liler kendinize gelin, partinize oy verin. Kim size partinize oy verdiniz diye karşı çıktı. Gidin partinize istediğiniz gibi her yerde oy verin. Ama şunu bilesiniz ki, HDP'ye taşıdığınız oylar bu dünyada da öteki dünyada da bu masum millet tarafından size hesabı sorulacaktır". Dedi.

Süleyman Soylu’nun bu çıkışı üzerine 68 Kuşağı öğrenci liderlerinden Av. Bozkurt Nuhoğlu sitemize yaptığı açıklamada ;  “Sen kim oluyorsun da benim irademe ipotek koyuyorsun. Meclis seçiminde HDP’ye oy veriyorum, Cehenneme kadar yolun var" dedi.

adaletbiz.com