Hafta sonu gerçekleştirilecek Ankara Barosu seçimleri için çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Avukatlar Grubu’nun Başkan Adayı Avukat Fazıl Çağrı Kuş, seçimi kazandıkları takdirde otopark sorununa çözüm getireceklerini söyledi.

Ankara Barosu seçimlerinde Milliyetçi Avukatlar Grubu’nun Başkan adayı Avukat Fazıl Çağrı Kuş, Ankara’nın farklı semtlerine dağıtılan adliye binalarının otopark sorununu beraberinde getirdiğini ifade ederek bu durumdan en çok etkilenenlerin de davadan davaya koşturan avukatlar olduğunu bildirdi.

Hafta sonu gerçekleştirilecek Ankara Barosu seçimleri için çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Avukatlar Grubu’nun Başkan Adayı Avukat Fazıl Çağrı Kuş, seçimi kazandıkları takdirde otopark sorununa çözüm getireceklerini söyledi. Kuş, "Aidatlarını ödeyerek Baroya karşı ekonomik sorumluluklarını yerine getiren meslektaşlarımızın, adliye binalarındaki otopark kullanımlarının ilk iki saati Baro tarafından karşılanacaktır" şeklinde konuştu.

Stajyer avukatlara yeni imkanlar

Türkiye’nin birçok ilinden Ankara Barosunda eğitim almak için gelen çok sayıda stajyer avukatın özellikle konut sıkıntısı ve buna bağlı olarak mali sorunlar yaşadığına dikkat çeken Milliyetçi Avukatlar Grubu’nun Başkan adayı Avukat Fazıl Çağrı Kuş, “Bu sorunun çözümü amacıyla Ankara ikamet etme imkanı olmayan stajyer avukatlarımız için özel yurtlarla indirim anlaşmaları yapılacak. Avukatlık bürolarında yeni göreve başlayacak sekreter, katip gibi çalışanların, avukatların ihtiyaçlarına cevap sağlayacak nitelikte olabilmesi için de Ankara Barosu tarafından ücretsiz eğitim olanağı sağlanacak" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı