Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında 3 aracın karıştığı kazada, araçlardan birinin yol ortasındaki beton bariyere çarpması sonucu kopan parça, karşı yönden gelen bir aracın ön camından içeri girmişti.


Aracın ön koltuğunda oturan 7 aylık hamile Hülya Gencer, beton parçasının isabet etmesiyle karnındaki bebeğiyle hayatını kaybetmişti. 

Davanın ilk duruşması dün görüldü. Savunmasını yapan sanık Cahit Arda Arsal, başka bir aracın arkasından kendisine çarpması sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptığını anlattı. 

avukat Poyraz, Hakim Fatma Şeker’e, “Dosyayı incelemeden duruşmaya çıkmışsınız. Sanığın ifadelerindeki çelişkileri sizin sormanız lazım” dedi. Hakim Şeker’in, “Duruşmayı ben yönetirim” ikazına ise avukat Poyraz, “Yanlış yönetirseniz ben de müdahale ederim” diyerek tepki gösterdi. Hakim, sanık avukatı Demet Kaylan’a talepleri için söz hakkı verdiği sırada şikâyetçi avukatı Uğur Poyraz ile aralarında tartışma çıktı. İki tarafın avukatlarını susturmaya çalışan hakim, tartışmanın uzaması üzerine “Siz tartışın ben gidiyorum” diyerek duruşmayı terk etti. Bunun üzerine avukat Poyraz, “Gidin zaten sizin yüzünüzden oluyor bunlar” diyerek yine hakime tepki gösterdi. Hakim kısa süre sonra salona döndü.  Beyanların ardından ara kararını açıklayan mahkeme sanığın tutuklanmasına ilişkin talebin reddedilmesine karar verdi. 

Kaynak : Milliyet