Sosyal Medya paylaşımında Abbas Özden "Aman dikkat! Paralel yapının yeni hedefi sokaktaki yurttaşları ayrıştırmak" dedi.


İşte o paylaşım:


Abbas Özden
4 saat
" Aman Dikkat...!
Paralel Darbecilerin ikinci hamlesi, Demokrasiyi korumak için sokağa inen insaları ayrıştırmak ve memleketi iç çatışmaya sürüklemek olacaktır.
Biz bu yapıyı iyi tanıyoruz.
Bize inanın ve güvenin.
Bu yapıya tabi olmayan hiç bir Yargı Mensubu mağdur edilmiş değildir. Yanlışlık varsa da düzeltilir.
Araştırıp sorgulamadan her söylenene inanmayalım.
Provakasyonlara gelmeyelim.
Sakin, hoşgörülü ve sağduyulu olalım..
Devletimize ve Milletimize büyük geçmiş olsun...
Temennimiz Hukuk ve demokrasinin kazanmasıdır.
Saygılarımla......

Abbas Özden'in paylaşımına yapılan yorumlar:
Yorumlar
Rahmi Ofluoglu Diyelim ki hiçbir haksızlık yok açığa almalarda . Hepsi Fetocu..Peki neden bu 3 bin hakim savci , Yargıtay Danıştay HSYK Anayasa Mahkemesi üyesinin açığa alınması için gözaltılar için darbe girişimi beklendi ve darbe girişiminin ertesi bütün bunlar oldu?
Bu sorular hep sorulacak..
Abbas Özden beye ayrıştırma konusunda katilmamak mümkün değil. .önümüzdeki en büyük tehlike etnik mezhepsel dini ayrıştırmadır..
Abbas Özden Gecikme hususundaki eleştirilerinize katılıyorum. Ancak Hukukun içerisinde kalınması kaydıyla, izlenen yol ve yöntem doğrudur...
Rahmi Ofluoglu
Yanıt yaz...
Atilla Toptas Bizim meydanlarda gördügümüz, cüppeli, sakalli abiler ile çarşaflı ablalar mi demokrasi nöbetinde, yani gönlümüz rahat olsun diyorsunuz...
Ferhat Özkan ABBAS Bey size ve sizin gibilere güvenim tam olmakla birlikte bugün gelinen nokta için sorulması gereken o kadar soru varki, Bunlara verilen yanıtlara göre endişe edilecek o kadar konu varki. Çok yazık oldu çok. Bu ihanet yaşanmadan önlenemez miydi?
Am...Daha Fazlasını Gör
Celalettin Doğan kURT PUSLU HAVAYI SEVERMİŞ.Amerikan beslemesi,uşağı Fetullah Gülen örgütünün tamamıyla yok edilmeden tertip ve kışkırtmalardan vazgeçmeyeceği ortadadır.Dün Malatya'da yaşanan buna en açık örnektir.Şehir suyuna zehir atıldığı yalanı,Paşaköşkü ve Çavuşoğ...Daha Fazlasını Gör
Beğenmekten VazgeçYanıtla3