Değerli 68li Arkadaşlarımız, İstanbul, 14.12.2016

25.06.2016 tarihinde düzenlediğimiz Olağanüstü 68liler Birliği Vakfı Genel Kurul’unda daha önce kuruluşunu yaptığımız 68liler Derneği’ne 68liler Birliği Vakfı’nın kapatılması veya feshi hallerinde var olan mallarının bu derneğe bırakılması kararı alınmıştı. Bu karar, daha önce Vakıf Tüzüğünde var olmayan bir konuda hem netlik yaratmış ve aynı zamanda Vakfın bir şekilde kapatılma tehlikesine karşı 25 yıldır bu çatı altında sürdürülmüş olan devrimci mücadele örgütümüzü kapatmak ve Ocağımızı söndürmek isteyenlere karşı bir hukuksal önlem olarak alınmıştır. Vakfımızla benzer hükümler taşıyan Derneğimize başvuran üyelerimizin asaleti Genel Kurul’da oylanarak kabul edileceğinden Dernek Genel Kuruluna Vakıf Üyesi olsun olmasın tüm 68li arkadaşlarımızı çaığırıyor ve aynı amaçlarda sürdürlen bu qnti-emperyalist – devrimci çalışmaya katkı sunmalarını, üye olmalarını bekliyoruz.

Kardeş Kuruluşumuz olan 68liler Derneğinin 1. Olağan Genel Kurulunun ilk toplantısını geçen hafta yapmıştık. Bu kez yapacağımız 2. Toplantıya tüm 68lilerin katılması gerekliliğini bildiriyor ve sizleri Genel Kurul bilgilerini aşağıda sunduğumuz, 68liler Derneği Olağan 1. Genel Kurul’unun 2. Toplantısına çağırıyoruz.

Saygılarımızla,

68liler Birliği Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, 68liler Derneği Girişimci Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Namık Kemal Boya

Toplantı Tarihi: 18.12.2016 PAZAR GÜNÜ S:13.00 -15.00 arasındadır.

Toplantı Yeri : SELİMİYE KIŞLA CADDESİ NO:51/A ÜSKÜDAR-İSTANBUL YOL TARİFİ : Üsküdar- Kadıköy Yolunda Duvardibi Mevkiinde Selimiye Kışla Caddesi başlar.Caddenin girişinde solda EVCE Unlu Mamuller, Sağda ise DÖKÜMANEVİ adlı Fotokopiciyi göreceksiniz. O caddede, Kışlaya doğru sapmadan devam edin.Caddeyi kapayan babalara gelince, Kışla’ya 25 metre kala Selimiye Camisinin kapısının tam karşısındaki kapı; No:51/A Zemin Kat Dernek Merkezidir. Aday üyelikler orada alınıp ,Genel Kurulumuz orada yapılacaktır.